Ruang Perbincangan Forex Anda
 
HomePORTALCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in
SniperFox Scalping EA & Price Action Bar Indicator Zoncsr100 Salam semua... Secara rasmi atau tidak rasminya kami telah berpindah kerumah baru..Marilah beramai2 ke http://www.zoncsr100.com TQ.

Share
 

 SniperFox Scalping EA & Price Action Bar Indicator

Go down 
AuthorMessage
abangG
Moderator
Moderator
abangG

Posts : 91
Equity USD : 1999
Thanks : 2
Join date : 2009-04-21

SniperFox Scalping EA & Price Action Bar Indicator Empty
PostSubject: SniperFox Scalping EA & Price Action Bar Indicator   SniperFox Scalping EA & Price Action Bar Indicator EmptySun May 17, 2009 9:10 pm

Sila Download disini.. Sniperfox EA (minum111)

Gunakan Scalper system hanya di pair EURCHF, EURGBP, GBPCHF, USDCAD timeframe M1, M5 atau M15.

Setelah download.. sila paste:-
scalper EA .ex4 -metatrader/experts
Price action bar V2.ex4 -metatrader/expert/indicators
EA.dll - metatrader/expert/libraries

Setelah itu, klik dan masukkan indikator dan ea tersebut di mana2 pair yg sebutkan diatas.
TQ.


p/s: aku pong blum pakai lg EA nie.. same2 lah kite try untuk menghilangkan kebosanan di masa lapang HELLO

_________________
Forex4you

SniperFox Scalping EA & Price Action Bar Indicator Zeroani


Last edited by abangG on Wed May 27, 2009 8:58 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.studyalongthepip.blogspot.com
sputra
Power Trader
Power Trader
sputra

Posts : 85
Equity USD : 1996
Thanks : 6
Join date : 2009-04-22
Age : 42
Location : Langkawi

SniperFox Scalping EA & Price Action Bar Indicator Empty
PostSubject: Re: SniperFox Scalping EA & Price Action Bar Indicator   SniperFox Scalping EA & Price Action Bar Indicator EmptySun May 17, 2009 9:23 pm

abangG wrote:
Sila Download disini.. Sniperfox EA (minum111)

Gunakan Scalper system hanya di pair EURCHF, EURGBP, GBPCHF, USDCAD timeframe M1, M5 atau M15.

Setelah download.. sila paste:-
scalper EA .ex4 -metatrader/experts
Price action bar V2.ex4 -metatrader/expert/indicators
EA.dll - metatrader/expert/libraries

Setelah itu, klik dan masukkan indikator dan ea tersebut di mana2 pair yg sebutkan diatas.
TQ.


p/s: aku pong blum pakai lg EA nie.. same2 lah kite try untuk menghilangkan kebosanan di masa lapang HELLO

Hang ni hari minggu pun bosan?!!.. mesti tak sabar nak tunggu senin utk trade neh.. 2 x 5 ngan ako..he heh he KETAWA
Back to top Go down
View user profile
 
SniperFox Scalping EA & Price Action Bar Indicator
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Iraq lowers the price of Basra crude to Asia and brought to Europe and America
» Whats the effect of a rights issue to the share price
» PCH introduces affordable and easy-to-use GPS navigational systems
» JOHN KEELLS PLC (JKL)
» Latest P/E ratio sector wise?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: FOREX :: EXPERT ADVISORS-
Jump to: